flyttstadastockholm.se

Flyttstäda Stockholm

KONTORSSTÄDNING STOCKHOLM - LÅT OSS UNDERLÄTTA ERT VARDAGLIGA ARBETE

  • Vi utför över 700 kontorsstädningar per år
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

Kontorstädning

"*" indicates required fields

1
2
DD dash MM dash YYYY
Namn*

Ring vår support

Maila oss

Några snälla ord från våra kunder

5/5
Jag blev jättenöjd med flyttstädningen och med priset! Kan inte mer än tacka teamet på Flyttstäda Stockholm!

Ola S.
Flyttstädning
5/5
Väldigt bra service & kontakt. Även om det skedde en liten anmärkning i besiktningen så kom städpersonalen tillbaka och ordnade detta - helt kostnadsfritt!
Evelina F.
Flyttstädning
5/5
Toppenbra arbete. Personalen städade så himla fint och vi är mer än nöjda med deras insats. Kommer rekommendera er till nära och kära 🙂
Angelica O.
Flytthjälp

Kontorsstädning för det lilla och stora kontoret

Det är lika viktigt att trivas på jobbet som att trivas hemma. Vi tillbringar nästan lika mycket tid på jobbet som vi gör hemma, så vi måste må bra i båda miljöerna. Arbetsplatser ska vara trevliga och välkomnande precis som hemma.

Det är tydligt att renlighet och god hygien är absolut nödvändigt för den fysiska hälsan. Dessutom kan en rörig miljö göra att anställda tar många sjukdagar. Detta kan leda till höga kostnader för arbetsgivare på grund av sjuka arbetare och arbetsutrymmen som inte är hygieniska. Därför är det viktigt att arbetsplatserna är rena och ordningsamma. Det är viktigt att notera att kontoret är en plats för representation. Besökare på ett företag kommer sannolikt att bilda sig sin uppfattning om företaget utifrån hur kontoret ser ut. Genom att anlita ett professionellt städföretag kan företag säkerställa att deras kontor är i toppskick.

Flyttstäda Stockholm utför kontorsstädning för alla kontor och tar sig an uppdrag med många krav. Kunderna kan välja mellan veckovis kontorsstädning, storstädning ibland, eller andra önskemål. Vi arbetar nära våra kunder för att utforma städkontrakt och offerter som är skräddarsydda för deras specifika behov. Detta gör att vi kan uppfylla alla företags särskilda krav för att hålla deras arbetsplats i bästa möjliga skick.

Så går vår kontorsstädning i Stockholm till

Innan kontoret städas ber vi alla att utrymma området. Detta gör att städaren kan göra ett grundligt jobb utan distraktion. Ansvariga är dock välkomna att inspektera arbetet när det är klart. Detta gör att vi kan få feedback och säkerställa att vi tillfredsställer alla våra kunder – vilket är vår högsta prioritet.

Innan vi kommer till ditt kontor ber vi att all disk tas bort från diskbänkarna. Vi tar med all nödvändig städmaterial, så du behöver inte köpa något i förväg. Dessutom kommer vi att ta med tillbehör som behövs för jobbet; dessa kostnader ingår redan i priset.

Vi erbjuder regelbundna städtjänster för kunder som är nöjda med vårt arbete.

Vad kostar kontorsstädning?

När man bestämmer kostnaden för kontorsstädning är många olika variabler inblandade. Dessa inkluderar antalet inblandade ytor, vilken typ av smuts som finns och utseendet på rummet överlag. Dessutom krävs en ny typ av städning för kontor med farligt avfall eller labbutrustning. För de flesta kontor handlar det dock helt enkelt om rena papper spridda över skrivbord.

Innan man sätter ett rimligt pris för sin tjänst är det viktigt för företaget att själva inspektera arbetsplatserna. Detta gör att man förstår vad som krävs för att hålla utrymmen rena och organiserade regelbundet.

Kontakta oss via e-post så kan vi boka ett besiktningsdatum direkt. Besiktningen kommer också att vara gratis.

Flyttbloggen

Flyttfirma Malmö

Flyttfirma Malmö

Moving Excellence Väntar: Topptips För Att Hitta Den Bästa Flyttfirman I Malmö!  Att flytta till ett nytt hem eller kontor...

September 19, 2023
Att göra rent tvättmaskinen

Att göra rent tvättmaskinen

Att göra rent tvättmaskinen Rengöra tvättmaskinen Svart smuts som fastnat på gummibandet bevisar att tvätten inte har rengjorts ordentligt. Det...

October 22, 2022
Ta bort fläckar från väggar

Ta bort fläckar från väggar

Ta bort fläckar från väggar Tvätta rent väggar Det är viktigt att rengöra väggarna innan du flyttar. Att göra det...

October 22, 2022
Vad kostar flytthjälp?

Vad kostar flytthjälp?

Vad kostar flytthjälp? Vad kostar det att anlita en flyttfirma? Innan du flyttar måste du bestämma vad som är billigast,...

October 22, 2022

Vanliga frågor

Vi har märkt att det finns många funderingar som dyker upp när det handlar om kontorsstäd. Därför har vi samlat några vanliga frågor här nedan, som vi dessutom ger svar på.

En flyttstädning ska alltid ses som ett köp av vilken annan tjänst som helst. Det innebär att man ska klaga på flyttstädningen inom skälig tidsrymd. Det finns inte något exakt tidspann för detta.

Men det går exempelvis inte att köparen tar över bostaden, spenderar några dagar där, för att sedan vända sig till dig som säljare och klaga på städningen. När köparen ges tillträde till bostaden, är det köparens ansvar att kontrollera städningen. Säger köparen ingenting, anser man att köparen är till freds.

Tänk även på det här

Om du bokar flyttstädning tidigare än själva tillträdesdagen, kan det vara möjligt att klaga på städningen efter en längre stund, om man kan visa på att bostaden stått orörd mellan datumet för flyttstädningen och tillträdesdagen.

Flyttstädning ska alltid ske i samband med överlåtelsen av en fastighet och det är säljaren som ansvarar för städning, så tillvida man inte kommit överens om något annat i avtalet. När det gäller tidpunkt för tjänsten, ska man försöka förlägga den så nära själva dagen för tillträdet som möjligt.

Det finns inte någon lag som reglerar hur flyttstäd ska gå till när en bostad byter ägare. Istället reglerar man detta i de avtal som upprättas mellan säljare och köpare. Dessa klausuler är ofta standardiserade och det är väldigt ovanligt att man frångår dessa.

Om det uppstår en tvist

Vanligast är alltså att säljaren ombesörjer städningen samt att köparen godkänner den. Skulle det däremot uppstå en tvist mellan säljaren och flyttfirman, ja då är det konsumenttjänstlagen som gäller och eventuella mål kan tas upp i tingsrätten.

En flyttstädning i Stockholm kan kosta allt från 1500 kr och uppåt. Det beror helt och hållet på hur stor bostaden är, om den är på flera våningsplan, vart i landet den ligger, antalet badrum den har, osv.

Flyttfirman kommer be dig som kund att fylla i ett formulär, samt att du kommer få besvara frågor, för att bilda sig en uppfattning om hur din bostad ser ut. Efter det har flyttfirman möjlighet att ge dig en offert via e post.

Det här är det fina i kråksången – du som kund får rut avdrag för flyttstädningen vilket gör att det rent ekonomiskt är mycket fördelaktigt att använda sig av den här tjänsten. Städfirman i Stockholm kan ta med rut avdrag på din offert, så att du ser vad ditt pris blir efter avdraget.

Rut avdraget i Sverige är i dagsläget (2022) på 30% och infördes för att göra det enklare för alla att handla hushållsnära tjänster. Dessutom hjälper det till att skapa jobb i de branscher som berörs av avdraget.

Om du bor i Stockholm och är intresserad av att få pris och boka flyttstäd så bokar man enklast online. Du kan kontakta firmor via e post eller telefon och se vad dom erbjuder. På nätet finns det dock bättre möjligheter att se till att bokningen blir korrekt än om man exempelvis bokar över telefon. Det finns flera företag i Stockholm som erbjuder flyttstädning och skulle en firma vara fullbokad finns det garanterat någon annan som har möjlighet. Var inte rädd för att jämföra pris mellan olika företag, så att du kan få den bästa dealen. Och om du har några frågor, skicka e post eller ring.