flyttstadastockholm.se

Flyttstäda Stockholm

BYGGSTÄDNING STOCKHOLM - EN REN ARBETSPLATS ÄR ETT MÅSTE

  • Vi utför över 700 byggstädningar per år
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

Ring vår support

Maila oss

Några snälla ord från våra kunder

5/5
Jag blev jättenöjd med flyttstädningen och med priset! Kan inte mer än tacka teamet på Flyttstäda Stockholm!

Ola S.
Flyttstädning
5/5
Väldigt bra service & kontakt. Även om det skedde en liten anmärkning i besiktningen så kom städpersonalen tillbaka och ordnade detta - helt kostnadsfritt!
Evelina F.
Flyttstädning
5/5
Toppenbra arbete. Personalen städade så himla fint och vi är mer än nöjda med deras insats. Kommer rekommendera er till nära och kära 🙂
Angelica O.
Flytthjälp

Vi erbjuder byggstädning för företag samt privatpersoner

Många bostads- eller företagsägare väljer att renovera sin fastighet istället för att köpa en ny. När detta händer kan utrymmet bli ganska rörigt med skräp och smuts från konstruktionen. Det är viktigt för byggare att regelbundet rengöra arbetsytan. Genom att göra det blir det lättare för arbetarna att fokusera och skapa en säker miljö. Dessutom krävs vanligtvis städning innan en inspektör ger godkännande att använda utrymmet.

Grövre byggstädning

Under byggandet av en byggnad ansamlas betydande skräp. Avlägsnandet av detta avfall är en del av grov byggnads rengöring. Detta tar bort såväl större avfalls bitar som byggdamm och överblivna förpackningar eller föremål. Genom att ta bort dessa saker skapar byggare en hälsosam arbetsmiljö som är fri från damm och skräp. Dessutom är det viktigt att man håller rent under ett byggprojekt eftersom renlighet leder till hälsofördelar. En av dessa fördelar är det gradvisa avlägsnandet av byggdamm som annars skulle kunna samlas i arbetsutrymmet.

Finare byggstädning

Innan en ny hyresgäst eller boende flyttar in städas utrymmet vanligtvis. Detta innebär att man rengör alla ytor, inklusive fönster, och tömmer utrymmet på alla föremål. Byggstädning är en viktig del som nästan alltid ingår innan slutleverans av en ny produktion. Att städa kommersiella utrymmen skiljer sig från att städa privata utrymmen; båda skiljer sig från att utföra flyttstädning. Vid rengöring av kommersiella utrymmen är målet vanligtvis att uppnå en nollställning för ytskiktet.

Städning för alla typer av byggen

När en fastighet byggs om eller renoveras kan städning vara en tidskrävande uppgift. Det är viktigt att notera att både el och vatten krävs för rengöring; detta har dock försummats i vissa nya fastigheter. Som kund måste du informera oss om detta i förväg om det inte finns tillgängligt på sajten. Detta har inträffat i fastigheter som inte har utrustats med dessa bekvämligheter när de byggdes. 

Vi har genomfört många olika byggstäd uppdrag. Det handlar om stora byggnader med mycket rum,  kontor och lägenheter, samt mindre fastigheter. Priserna för dessa uppdrag varierar beroende på svårighetsgrad och uppgiftens karaktär. I allmänhet kräver enkla jobb som mindre ombyggnader bara en liten extra avgift. Dessutom kan vi snabbt ändra en offert med hjälp av att ställa några tilläggande frågor. Om jobbet är ett stort byggprojekt kanske vi vill besiktiga platsen för att kunna ordna ett fast pris och fastställa vilken utrustning vi behöver ta med. Vi tillhandahåller byggstädning i Stockholm och Sverige som helhet. 

Vi ser alltid till att vårt arbete håller högsta kvalitet; detta beror på att vi använder professionella verktyg och produkter vid rengöring. Vi vill att våra kunder ska känna sig helt nöjda efter att vi slutfört ett uppdrag. Det betyder att de borde känna att arbetet var värt priset för byggstädning de betalade, effektiviteten i deras städning och renligheten i deras område. Dessutom vill vi att våra kunder ska vara nöjda eftersom våra medarbetare är duktiga och engagerade.

Flyttbloggen

Flyttfirma Malmö

Flyttfirma Malmö

Moving Excellence Väntar: Topptips För Att Hitta Den Bästa Flyttfirman I Malmö!  Att flytta till ett nytt hem eller kontor...

September 19, 2023
Att göra rent tvättmaskinen

Att göra rent tvättmaskinen

Att göra rent tvättmaskinen Rengöra tvättmaskinen Svart smuts som fastnat på gummibandet bevisar att tvätten inte har rengjorts ordentligt. Det...

October 22, 2022
Ta bort fläckar från väggar

Ta bort fläckar från väggar

Ta bort fläckar från väggar Tvätta rent väggar Det är viktigt att rengöra väggarna innan du flyttar. Att göra det...

October 22, 2022
Vad kostar flytthjälp?

Vad kostar flytthjälp?

Vad kostar flytthjälp? Vad kostar det att anlita en flyttfirma? Innan du flyttar måste du bestämma vad som är billigast,...

October 22, 2022

Vanliga frågor

Vi har märkt att det finns många funderingar som dyker upp när det handlar om flyttstäd. Därför har vi samlat några vanliga frågor här nedan, som vi dessutom ger svar på.

En flyttstädning ska alltid ses som ett köp av vilken annan tjänst som helst. Det innebär att man ska klaga på flyttstädningen inom skälig tidsrymd. Det finns inte något exakt tidspann för detta.

Men det går exempelvis inte att köparen tar över bostaden, spenderar några dagar där, för att sedan vända sig till dig som säljare och klaga på städningen. När köparen ges tillträde till bostaden, är det köparens ansvar att kontrollera städningen. Säger köparen ingenting, anser man att köparen är till freds.

Tänk även på det här

Om du bokar flyttstädning tidigare än själva tillträdesdagen, kan det vara möjligt att klaga på städningen efter en längre stund, om man kan visa på att bostaden stått orörd mellan datumet för flyttstädningen och tillträdesdagen.

Flyttstädning ska alltid ske i samband med överlåtelsen av en fastighet och det är säljaren som ansvarar för städning, så tillvida man inte kommit överens om något annat i avtalet. När det gäller tidpunkt för tjänsten, ska man försöka förlägga den så nära själva dagen för tillträdet som möjligt.

Det finns inte någon lag som reglerar hur flyttstäd ska gå till när en bostad byter ägare. Istället reglerar man detta i de avtal som upprättas mellan säljare och köpare. Dessa klausuler är ofta standardiserade och det är väldigt ovanligt att man frångår dessa.

Om det uppstår en tvist

Vanligast är alltså att säljaren ombesörjer städningen samt att köparen godkänner den. Skulle det däremot uppstå en tvist mellan säljaren och flyttfirman, ja då är det konsumenttjänstlagen som gäller och eventuella mål kan tas upp i tingsrätten.

En flyttstädning i Stockholm kan kosta allt från 1500 kr och uppåt. Det beror helt och hållet på hur stor bostaden är, om den är på flera våningsplan, vart i landet den ligger, antalet badrum den har, osv.

Flyttfirman kommer be dig som kund att fylla i ett formulär, samt att du kommer få besvara frågor, för att bilda sig en uppfattning om hur din bostad ser ut. Efter det har flyttfirman möjlighet att ge dig en offert via e post.

Det här är det fina i kråksången – du som kund får rut avdrag för flyttstädningen vilket gör att det rent ekonomiskt är mycket fördelaktigt att använda sig av den här tjänsten. Städfirman i Stockholm kan ta med rut avdrag på din offert, så att du ser vad ditt pris blir efter avdraget.

Rut avdraget i Sverige är i dagsläget (2022) på 30% och infördes för att göra det enklare för alla att handla hushållsnära tjänster. Dessutom hjälper det till att skapa jobb i de branscher som berörs av avdraget.

Om du bor i Stockholm och är intresserad av att få pris och boka flyttstäd så bokar man enklast online. Du kan kontakta firmor via e post eller telefon och se vad dom erbjuder. På nätet finns det dock bättre möjligheter att se till att bokningen blir korrekt än om man exempelvis bokar över telefon. Det finns flera företag i Stockholm som erbjuder flyttstädning och skulle en firma vara fullbokad finns det garanterat någon annan som har möjlighet. Var inte rädd för att jämföra pris mellan olika företag, så att du kan få den bästa dealen. Och om du har några frågor, skicka e post eller ring.