flyttstadastockholm.se

Flyttstäda Stockholm

HEMSTÄDNING STOCKHOLM - ETT RENT HEM BIDRAR TILL EN SUND LIVSTIL

  • Vi utför över 1500 hemstädningar per år
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

Ring vår support

08-385 898

Maila oss

info@flyttstadastockholm.se

Några snälla ord från våra kunder

5/5
Jag blev jättenöjd med flyttstädningen och med priset! Kan inte mer än tacka teamet på Flyttstäda Stockholm!

Ola S.
Flyttstädning
5/5
Väldigt bra service & kontakt. Även om det skedde en liten anmärkning i besiktningen så kom städpersonalen tillbaka och ordnade detta - helt kostnadsfritt!
Evelina F.
Flyttstädning
5/5
Toppenbra arbete. Personalen städade så himla fint och vi är mer än nöjda med deras insats. Kommer rekommendera er till nära och kära 🙂
Angelica O.
Flytthjälp

Hemstädning – en enklare vardag

Vissa människor tycker om att städa; andra gör det inte. Hur som helst, de flesta gillar att man kommer hem till ett hus som doftar fräscht och rent. Städning kan vara svårt, utmattande och tidskrävande. Den som försöker städa slutar ofta med att ge upp eftersom det är för mycket jobb. Det är svårt att hitta tid att städa våra hem samtidigt som vi tar hand om våra familjer, arbetar, utövar ytterligare utbildning och hobbyer. De flesta skulle nog föredra att avsäga sin tid på aktiviteter som är mer givande och underhållande istället för att städa.

Genom att anlita en städfirma genom Flyttstäd Stockholm kan du spara tid och energi. Detta gör att du kan ägna din tid åt roligare aktiviteter istället för att städa ditt hem. Dessutom hjälper det dig att undvika skuldkänslor för att du inte håller ordning i ditt hem på grund av brist på tid eller energi. Flyttstäda Stockholm har hemstäd partners i hela Sverige. Deras anställda är professionella och erfarna; de alltid redo att hjälpa till med hemstädning stockholm.

För närvarande är det sparsamt fördelaktigt för privatpersoner att anlita städfirma för hemstädning stockholm. Detta eftersom denna tjänst är skattemässigt avdrag giltigt enligt RUT-avdraget. RUT-avdraget tillåter personer att dra av kostnader relaterade till hushållsnära tjänster; detta kan vara upp till 50 % av kostnaden för att anlita hjälp. I praktiken betyder det att man kan dra av  50 000 kr per år för utfört arbete inom hemmet.Men de skulle bara betala 25 000 kr för den tjänsten.

Flyttstäda Stockholm kan hjälpa dig med alla städuppgifter du kan behöva. Vi kan tillhandahålla engångs städningar eller vecko städningar konsekvent. För att få en prisuppgift för städningen av ditt hus kontakta oss direkt.

Hemstädning Stockholm till ett bra pris

Hemstädning Stockholm är något som många letar efter. Vi är stolta att erbjuda hemstädning av högsta kvalitet till ett bra pris. Vi vet att hemstädning är en viktig uppgift och vi tar alltid den extra milen för att ge kunderna bästa möjliga service. Vi använder endast de senaste produkterna och materialen i vårt arbete, så att du kan vara säker på att ditt hem rengörs omfattande och effektivt.

Vi är en städfirma som har lång erfarenhet av hemstädning , så vi kan anpassa våra hemstädning metoder för att passa just dina behov. Om du letar efter städfirma till ett bra pris, kontakta oss idag! Vi ser fram emot att höra från dig.

Fast pris eller timpris vid hemstädning?

Vi erbjuder olika typer av hemstädning Stockholm, beroende på vad som passar bäst för dig. Vi kan erbjuda fast pris eller timpris, och vi kommer att skräddarsy en lösning som passar dina behov och budget. Vi är flexibla när det gäller hemstädning och kan anpassa tjänsten utifrån befintlig situation och dina önskemål. Om du har frågor om vårt fasta pris eller timpris system, är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen.

Flyttbloggen

Flyttfirma Malmö

Flyttfirma Malmö

Moving Excellence Väntar: Topptips För Att Hitta Den Bästa Flyttfirman I Malmö!  Att flytta till ett nytt hem eller kontor...

September 19, 2023
Att göra rent tvättmaskinen

Att göra rent tvättmaskinen

Att göra rent tvättmaskinen Rengöra tvättmaskinen Svart smuts som fastnat på gummibandet bevisar att tvätten inte har rengjorts ordentligt. Det...

October 22, 2022
Ta bort fläckar från väggar

Ta bort fläckar från väggar

Ta bort fläckar från väggar Tvätta rent väggar Det är viktigt att rengöra väggarna innan du flyttar. Att göra det...

October 22, 2022
Vad kostar flytthjälp?

Vad kostar flytthjälp?

Vad kostar flytthjälp? Vad kostar det att anlita en flyttfirma? Innan du flyttar måste du bestämma vad som är billigast,...

October 22, 2022

Vad ingår i en hemstädning?

Vi har hemstädning som innehåller alla grundläggande tjänster som att damma, torka av möbler och ytor, golvet moppas och tvättas, storleken på fönster rengörs, gott om andra hemstädning relaterade tjänster. Vi kan även erbjuda extratjänster som fönstertvätt, borttagning av mögel eller djuprengöring. Kontakta bara vårt team så kan vi diskutera dina hemstädning behov.

Vi värdesätter våra kunders tid och föredrar att jobba med rent och effektiv städhjälp. Vi är mycket noga med vårt arbete och tar den extra milen för att se till att du blir nöjd med vår tjänst. Om du letar efter en pålitlig städfirma i Stockholm som erbjuder hemstädning, välkommen att att kontakta flyttstadastockholm.

En flyttstädning ska alltid ses som ett köp av vilken annan tjänst som helst. Det innebär att man ska klaga på flyttstädningen inom skälig tidsrymd. Det finns inte något exakt tidspann för detta.

Men det går exempelvis inte att köparen tar över bostaden, spenderar några dagar där, för att sedan vända sig till dig som säljare och klaga på städningen. När köparen ges tillträde till bostaden, är det köparens ansvar att kontrollera städningen. Säger köparen ingenting, anser man att köparen är till freds.

Tänk även på det här

Om du bokar flyttstädning tidigare än själva tillträdesdagen, kan det vara möjligt att klaga på städningen efter en längre stund, om man kan visa på att bostaden stått orörd mellan datumet för flyttstädningen och tillträdesdagen.

Innan du planerar en hemstädning är det viktigt att ta steg för att förbereda ditt hem. Tänk på att tömma skåp och hyllor, samla ihop smutsiga saker som ska rengöras eller tvättas, flytta möbler och ta bort alla hinder i rummet som kan göra städningen mer tidskrävande. Tiden som tar för städning av hemmet beror ofta på dessa preparativa aktiviteter.

Dessutom är det viktigt att du använder en professionell städfirma som är rätt utrustade för hemstädning. Tjänsten måste ske med produkter och material som skyddar din inredning och hushållsapparater. Om du vill ha ett kvalitativt renoveringsjobb, bör du bara lita på proffs för att garantera att ditt hem rengörs effektivt och omfattande.

Sammanfattningsvis kan vi säga att hemstädning är en viktig uppgift som inte ska underskattas. Tänk på att förbereda ditt hem innan du låter städfirmor ta itu med det, och använd endast professionella flyttstadastockholm för att garantera bästa möjliga resultat. Kontakta oss idag så kan vi hjälpa dig med hemstädning Stockholm till ett bra pris!

Ja, absolut! Vi är stolta att erbjuda kontinuitet som innebär en nöjd kund garanti. Samma städare hjälper dig varje gång med sin lokala expertis och förståelse för hur din hemstädning ska utföras. Dessutom är det även viktigt att vi har samma personer på plats hela tiden för att säkerställa rutiner och ett jämnt renoveringsarbete.

Vi strävar efter att nå nöjda kunder och för att uppnå det är vi stolta över att erbjuda våra kunder möjligheten att boka samma städare varje gång. Vårt team har lång erfarenhet när det gäller hemstädning och noggrant tränas för att säkerställa högsta nivå av service. Om du letar efter en professionell städfirma som kan hjälpa dig med dina hemstädning behov, välkommen att boka hjälp från flyttstadastockholm. Vi ser fram emot att höra från dig.

Boka städfirma idag för nöjd kund garanti!

Hemstädning kan vara en tidskrävande process. Att hålla ditt hem ren och fräsch kräver mycket tid och ansträngning, speciellt om du har ett fullspäckat schema. Genom att boka städfirma kan du få den extra hjälp som du behöver för att underlätta din vardag. Städhjälp Stockholm är en professionell tjänst som ger dig friheten att njuta av ett rengjort hem med minimal arbete. Storleken på ditt hem och städning behov spelar ingen roll, Städhjälp Stockholm kan anpassas till din budget och dina behov.

Flyttstadastockholm erbjuder effektiv städning som tar hand om alla områden i hemmet och säkerställer att huset är rent nog för att tjäna som ett bekvämt boende. Vi har lång erfarenhet av städning, vilket gör att du kan lita på vårt team för att ta itu med det mest komplexa städning arbetet såväl som de regelbundna underhållsstädning arna. Städhjälp Stockholm kan hjälpa dig med allt från dagliga städningen till grundliga flyttstädningar och ingående lokalt och erbjuder även specialiserade tjänster såsom vinyltapietservice, golvslipning eller periodiska rengöringar.

För att få det bästa resultatet och samtidigt säkerställa att städningen är miljövänlig, är det viktigt att välja en professionell Storstädning Stockholm firma som kan ta itu med alla dina städning behov. Storstads Flyttfirman har specialiserad utrustning och personal med erfarenhet av rengöring som gör jobbet på ett effektivare sätt.

Vi har lång erfarenhet av Storstads Flytt Stockholm, vilket gör det möjligt att lita på Storstads Flyttfirman för att säkerställa bästa resultat. Om du letar efter den rätta Storstads Flytt Stockholm firma, tveka inte att kontakta Storstads Flyttfirman idag! Vi kan garantera dig högkvalitativ storstädning till ett bra pris.

RUT-avdraget är ett stort fördelaktigt avdrag som ger rätten att dra av upp till 50% av kostnaden för städning i bostaden. För att ta del av RUT-avdraget måste du, som privatperson, anlita en godkänd flyttstädningsfirma som erbjuder de tjänster som stöds under RUT-avdraget. Om du vill spara pengar och samtidigt ta hand om ditt hem med professionell hjälp, tveka inte att boka städfirma som är godkänd för RUT-avdraget och dra nytta av de stora besparingarna för hemstädning.

Vi ger dig möjlighet att anlita en erfaren städfirma för att ta hand om alla dina hemstädning behov. Vårt team är utbildat och tränad för att leverera professionella resultat. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive dagliga städningen till grundläggande storstads flyttar. Kontakta oss idag för att boka städfirma! Vi ser fram emot att höra från dig.