flyttstadastockholm.se

Flyttstäda Stockholm

FLYTTHJÄLP STOCKHOLM - VI UNDERLÄTTAR ER FLYTTPROCESS

  • Vi utför över 3000 flytthjälp per år
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

"*" indicates required fields

1
2

Begär en snabboffert

Adress från
Adress till
MM slash DD slash YYYY

Ring vår support

Maila oss

Några snälla ord från våra kunder

5/5
Jag blev jättenöjd med flyttstädningen och med priset! Kan inte mer än tacka teamet på Flyttstäda Stockholm!

Ola S.
Flyttstädning
5/5
Väldigt bra service & kontakt. Även om det skedde en liten anmärkning i besiktningen så kom städpersonalen tillbaka och ordnade detta - helt kostnadsfritt!
Evelina F.
Flyttstädning
5/5
Toppenbra arbete. Personalen städade så himla fint och vi är mer än nöjda med deras insats. Kommer rekommendera er till nära och kära 🙂
Angelica O.
Flytthjälp

Flyttfirma Stockholm

Flyttstäda Stockholm är en flyttfirma som har en service till både privatpersoner och företag. De kan vara till hjälp för dig att hitta ett nytt hem eller extra kontor. Vi är en flyttfirma som har service tjänster i hela Stockholm – bland annat. Därför, om du behöver flytt tjänster och en flyttfirma, överväg oss. Vår personal har lång erfarenhet av att dirigera flytthjälp. Genom att tillhandahålla pålitlig service har vi bevisat för våra kunder att vi bryr oss om att hålla dem nöjda. När vi packar ihop husgeråd är vi kunniga och noggranna. När du kontaktar oss kan vi ta fram flyttfirman åt dig. Tack för besöket!

Flytthjälp när du flyttar från eller till Stockholm

Flyttstäda Stockholm är en flyttfirma i Stockholm som kan hjälpa dig med din flytt från A till B, men vi är inte begränsade till lokala flyttningar. Vi kan också hjälpa dig med hjälp av flyttfirman från B till A, eller var som helst i Sverige, snabbt, smidigt och säkert. Genom att välja oss som din flyttfirma är det enkelt att ta sig från punkt A till punkt B. Att flytta kräver mycket tid och energi vilket kan göra att det tar på ens familjeförhållande. bortsett från att du vill flytta någonstans eller inte, kräver flytten mycket tid och energi. Att flytta ditt hushåll eller kontorsmaterial på ett säkert sätt och undvika att gå sönder är en hög prioritet. En flyttfirma med erfarenhet inom dessa områden kan ha stor nytta av sin flytt genom att ha en städare, packare och transportör.

Flytthjälp Stockholm med bra fast pris

När du ska flytta kan du känna att det blir en en stressande upplevelse. Detta eftersom flytt kräver flyttkartonger, flytt av arbetare, flytt av pianon, flytt av kontor och andra svåra uppgifter. Om dessa uppgifter inte utförs på rätt sätt, kan flyttningen orsaka mycket extraarbete såväl som stress. En flyttfirma som heter Flyttstäda Stockholm finns till för att jämna ut flyttprocessen och göra flytt av framtida steg i livet så trevliga som möjligt. Genom vårt engagemang hjälper Flyttfirma i Stockholm att flytta övergångar så smidigt som möjligt.

Pris när du ska flytta

Varje gång du flyttar i Stockholm ger våra flyttfirmor dig glädje med sina tjänster. De är tillgängliga var som helst, när som helst och när som helst. Flyttfirmor i Stockholm använder tre nyckelord i sitt arbete: säkerhet, effektivitet och stabilitet. Vår vänliga flyttfirma är väl insatt i flyttjänster. De innebär inga komplikationer och kan slutföra uppgiften till ett överkomligt pris. De har flera års erfarenhet och vet hur de ska göra jobbet utan några som helst hicka.

FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR?

Våra flyttjänster i Stockholm

Flyttstäda Stockholm erbjuder en mängd olika flytt tjänster, inklusive städning och transport. Vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster för att säkerställa en sömlös flytt från början till slut. Som klient genom vår flyttfirma kan du vara säkert på att vår personal har många års erfarenhet med flytthjälp i Stockholm. Vår kunskap om omplacering innehåller ett antal viktiga punkter som är viktiga att komma ihåg. Vårt team ser till att kommande rörliga utmaningar är mindre skrämmande. Detta gör att klienten kan fokusera på sitt hela hem eller arbetsplats istället. Du kan kolla in mer information om våra flyttjobb i länkarna nedan.

Anlita en flyttfirma med kompetens

Att flytten kommer ofta bli jobbigt och kan bli en del att göra. Att anlita oss som flyttfirma kan göra processen enklare, men det finns några saker att tänka på. En flyttfirma som inte har kompetens kan bli en dyr kostnad och bör undvikas till varje pris. Tänk på att detta när du får prisförslag från olika firmor. Innan du anställer någon, jämför deras priser och hur lång tid det kommer att ta dem med olika företagen. Se till att flyttfirman har ett yrkestrafiktillstånd innan du väljer dem. Det är viktigt att ha ett underskrivet avtal med en flyttfirma där det står vad som ska göras och för hur mycket. När du kontaktar en flyttfirma, se till att ge detaljerad information om jobbet, inklusive eventuella tunga möbler eller lådor som behöver flyttas. Vi svarar även snabbt på e post. Du kan avboka din flytt upp till femton dagar innan den utan kostnad om den genomförs av ett företag som skrivit under Bohag 2010 branschavtalet.

Seriös flyttfirma med extremt bra timpris

Det som påverkar priset  är  hur lång tid det tar att flytta; desto fler personer som är involverade i flyttningen och kostnaden för flyttbilen om ytterligare förnödenheter krävs, såsom lådor.

Om du vill flytta kan pris varierar mellan extremt billiga och dyrt. Även om det är grova uppskattningar har du råd med båda ändarna av spektrumet. Om du är i behov av atthyra en lastbil kan dessa priser hjälpa dig att budgetera. Om du är tvungen att flytta själv kan detta hjälpa dig att bedöma kostnaderna.

Priset innan RUT-avdrag gav vår lägenhet jämförelse i stockholm priser mellan 1 900 kr och 5 800 kronor. Män och fordon med schablonbelopp är mellan 480 och 995; den lägsta kostnaden utan trafiktillstånd var priset 995 kr. Kostnaden för en flytt varierar kraftigt beroende på vilken flyttfirma som slutför jobbet. Läs mer om vår flytt jämförelse för stockholm nedan för att lära dig mer om rut.

Trevlig flyttfirma för flytten – fast pris samt pris per timme

När du ska göra flytten, sök alltid flera erbjudanden. Letar du efter ett fast pris? Rådfråga din flyttfirma, eftersom det är de som offererar ett kostnadsförslag till kunder. När företaget får information från dig använder de den för att skapa en föreslagen jobb kostnad. Du är fri att acceptera eller avvisa denna kostnad innan ett slutligt pris fastställs. Det är tillrådligt att begära flera kostnads- eller prisförslag vid sidan av varandra om du behöver se flera alternativ innan du fattar ett beslut. Undvik kostnad per timme när det ska flyttas

Flyttstäda Stockholm

RENT & SKÖNT

Rätt till rut avdrag när du behöver flytthjälp i Stockholm

Rutavdraget för personer mellan 18 och 64 år ökar från 25 000 kronor till 50 000 kronor. Dessutom meddelade regeringen att den som uppfyller kraven i boxen kan få 50% skattereduktion på flyttpriset från och med 2018.

ENKELT & PÅLITLIGT

Kolla innan flytten att flyttfirman även räknat rut i priset

Alla personer som är 18 år eller äldre är berättigade till 50 000 kr årligen av rut avdraget. Dessutom är individer som är 65 år eller äldre berättigade att få 50 000 SEK årliga avdrag – trots att de nya reglerna inte träder i kraft förrän 1 juli 2019. För att kompensera för denna skillnad får rut avdrag inte komma över 50 000 SEK per person per person. år.

Flyttstäda Stockholm

Kolla omdömen innan du begär en offert från flyttfirmor

Det bästa sättet att få en bra affär när du hittar en bra flyttfirma är att kolla  runt och inte acceptera första erbjudandet. Ett erbjudande är det prisförslag som företaget ger dig som kund. När företaget väl förstår informationen från den sökande uppskattade de jobb priset. Vilket leder till ett förslag som kan kosta allt mellan 2 000 och 20 000 kronor. När sökanden begär en offert kan de ständigt be om fler förslag för att jämföra kostnader och fördelar.

Kolla alltid med flyttfirman angående bra pris så det inte tillkommer extra kostnader

För att hitta många flyttfirmor rekommenderar vi att du använder en samlingsportal som Flyttstäda Stockholm. Detta gör att företag kan hitta motvilliga kunder med tilldragande erbjudanden. Istället för att aktivt jaga dem. Flyttfirmor måste godkännas innan de kan läggas till Dorunner. Detta ger flyttande kund extra trygghet eftersom de kan prata med varje företag individuellt. Dessutom kan kund hitta godkända flyttfirmor via google.

Extra viktigt att anställa en flyttfirma med rätt kompetens

Innan du väljer en flyttfirma, se till att du helt förstår kostnaden genom att ringa företaget eller be om en offert. Välj en professionell som inte bara är billigare än andra företag; se till att priset faktiskt inkluderar allt som krävs. Till sist, prata med företaget själva för att se hur de bedriver affärer.

Hur kommer kostar det att anlita en flyttfirma kunskap inom effektiva lyft?

Transportera pianon och lyfta jobbiga vikter. Vi på flyttfirman hjälper även med tunga pianon och stora maskiner utan några problem alls. Expertis och kompetens att hantera effektiva lyft kommer med tid och engagemang. Med rätt stödmaterial till hands kan denna arbetsbörda utföras med liten svårighet. Men om okunnighet anklagas, kan allvarlig skada uppstå under dessa övningar.

Flyttbloggen

Flyttfirma Malmö

Flyttfirma Malmö

Moving Excellence Väntar: Topptips För Att Hitta Den Bästa Flyttfirman I Malmö!  Att flytta till ett nytt hem eller kontor...

September 19, 2023
Att göra rent tvättmaskinen

Att göra rent tvättmaskinen

Att göra rent tvättmaskinen Rengöra tvättmaskinen Svart smuts som fastnat på gummibandet bevisar att tvätten inte har rengjorts ordentligt. Det...

October 22, 2022
Ta bort fläckar från väggar

Ta bort fläckar från väggar

Ta bort fläckar från väggar Tvätta rent väggar Det är viktigt att rengöra väggarna innan du flyttar. Att göra det...

October 22, 2022
Vad kostar flytthjälp?

Vad kostar flytthjälp?

Vad kostar flytthjälp? Vad kostar det att anlita en flyttfirma? Innan du flyttar måste du bestämma vad som är billigast,...

October 22, 2022

Vanliga frågor

Vi har märkt att det finns många funderingar som dyker upp när det handlar om flyttstäd. Såväl köpare som säljare av bostäder är nyfikna på vad som ingår i flyttstädningen och vad man kan förvänta sig av resultatet. Därför har vi samlat några vanliga frågor här nedan, som vi dessutom ger svar på.

En flyttstädning ska alltid ses som ett köp av vilken annan tjänst som helst. Det innebär att man ska klaga på flyttstädningen inom skälig tidsrymd. Det finns inte något exakt tidspann för detta.

Men det går exempelvis inte att köparen tar över bostaden, spenderar några dagar där, för att sedan vända sig till dig som säljare och klaga på städningen. När köparen ges tillträde till bostaden, är det köparens ansvar att kontrollera städningen. Säger köparen ingenting, anser man att köparen är till freds.

Tänk även på det här

Om du bokar flyttstädning tidigare än själva tillträdesdagen, kan det vara möjligt att klaga på städningen efter en längre stund, om man kan visa på att bostaden stått orörd mellan datumet för flyttstädningen och tillträdesdagen.

Flyttstädning ska alltid ske i samband med överlåtelsen av en fastighet och det är säljaren som ansvarar för städning, så tillvida man inte kommit överens om något annat i avtalet. När det gäller tidpunkt för tjänsten, ska man försöka förlägga den så nära själva dagen för tillträdet som möjligt.

Det finns inte någon lag som reglerar hur flyttstäd ska gå till när en bostad byter ägare. Istället reglerar man detta i de avtal som upprättas mellan säljare och köpare. Dessa klausuler är ofta standardiserade och det är väldigt ovanligt att man frångår dessa.

Om det uppstår en tvist

Vanligast är alltså att säljaren ombesörjer städningen samt att köparen godkänner den. Skulle det däremot uppstå en tvist mellan säljaren och flyttfirman, ja då är det konsumenttjänstlagen som gäller och eventuella mål kan tas upp i tingsrätten.

En flyttstädning i Stockholm kan kosta allt från 1500 kr och uppåt. Det beror helt och hållet på hur stor bostaden är, om den är på flera våningsplan, vart i landet den ligger, antalet badrum den har, osv.

Flyttfirman kommer be dig som kund att fylla i ett formulär, samt att du kommer få besvara frågor, för att bilda sig en uppfattning om hur din bostad ser ut. Efter det har flyttfirman möjlighet att ge dig en offert via e post.

Det här är det fina i kråksången – du som kund får rut avdrag för flyttstädningen vilket gör att det rent ekonomiskt är mycket fördelaktigt att använda sig av den här tjänsten. Städfirman i Stockholm kan ta med rut avdrag på din offert, så att du ser vad ditt pris blir efter avdraget.

Rut avdraget i Sverige är i dagsläget (2022) på 50% och infördes för att göra det enklare för alla att handla hushållsnära tjänster. Dessutom hjälper det till att skapa jobb i de branscher som berörs av avdraget.

Om du bor i Stockholm och är intresserad av att få pris och boka flyttstäd så bokar man enklast online. Du kan kontakta firmor via e post eller telefon och se vad dom erbjuder. På nätet finns det dock bättre möjligheter att se till att bokningen blir korrekt än om man exempelvis bokar över telefon. Det finns flera företag i Stockholm som erbjuder flyttstädning och skulle en firma vara fullbokad finns det garanterat någon annan som har möjlighet. Var inte rädd för att jämföra pris mellan olika företag, så att du kan få den bästa dealen. Och om du har några frågor, skicka e post eller ring.