flyttstadastockholm.se

Flyttstäda Stockholm

Snabboffert - Flyttstäda Stockholm

  • Allservice-företag inom flytt & städ
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

Kostnadsfri offertförfrågan

Skicka in offertförfrågan och få svar inom 24 timmar

Snabboffert

"*" indicates required fields

Godkännande*

Så fungerar tjänsten

Fyll i formuläret

För att få en kostnadsfri offert krävs det endast att ni fyller i formuläret med era uppgifter. Processen är snabb & smidig!

Få bekräftelse

Kort därefter kommer ni att motta ett meddelande via e-post med mer information gällande er flytt/städning. 

Inför flytt/städ

Se till att följa instruktionerna från bekräftelsemailet innan vi kommer på besök – processen blir på så sätt smidigare för båda parter.

Klart

Därefter återstår det endast att ni godkänner offerten. Ni är alltid välkomna att kontakta oss vid frågor eller funderingar. 

Flyttstäda Stockholm

Flyttfirma Flyttfirma Flyttfirma Flyttfirma Flyttfirma Flyttfirma Flyttfirma Flyttfirma Flyttfirma Flyttfirma Flyttfirma Flyttfirma flyttfirma  

RENT & SKÖNT

Flyttstädning - Alla uppskattar en ren bostad

Oavsett var du bor – en hyresfastighet eller lägenhet – måste du flyttstäda Stockholm inför flytten. Denna generiska tjänst ser likadan ut oavsett boendetyp eller form. Du kan dock inte undvika att behöva betala för flyttstädning. Vid flytt uppstår ofta behovet av att städa ytterligare ytor bortom själva huset. Dessa områden kan vara en källare eller garage.

ENKELT & PÅLITLIGT

Flytthjälp - Vi tar hand om det tunga

Flyttstäda Stockholm är en flyttfirma i Stockholm som kan hjälpa dig med din flytt från A till B, men vi är inte begränsade till lokala flyttningar. Vi kan också hjälpa dig med hjälp av flyttfirman från B till A, eller var som helst i Sverige, snabbt, smidigt och säkert. Genom att välja oss som din flyttfirma så underlättar ni er flyttprocess!

Flyttstäda Stockholm

Vanliga frågor

Vi har märkt att det finns många funderingar som dyker upp när det handlar om flyttstäd. Därför har vi samlat några vanliga frågor här nedan, som vi dessutom ger svar på.

En flyttstädning ska alltid ses som ett köp av vilken annan tjänst som helst. Det innebär att man ska klaga på flyttstädningen inom skälig tidsrymd. Det finns inte något exakt tidspann för detta.

Men det går exempelvis inte att köparen tar över bostaden, spenderar några dagar där, för att sedan vända sig till dig som säljare och klaga på städningen. När köparen ges tillträde till bostaden, är det köparens ansvar att kontrollera städningen. Säger köparen ingenting, anser man att köparen är till freds.

Tänk även på det här

Om du bokar flyttstädning tidigare än själva tillträdesdagen, kan det vara möjligt att klaga på städningen efter en längre stund, om man kan visa på att bostaden stått orörd mellan datumet för flyttstädningen och tillträdesdagen.

Flyttstädning ska alltid ske i samband med överlåtelsen av en fastighet och det är säljaren som ansvarar för städning, så tillvida man inte kommit överens om något annat i avtalet. När det gäller tidpunkt för tjänsten, ska man försöka förlägga den så nära själva dagen för tillträdet som möjligt.

Det finns inte någon lag som reglerar hur flyttstäd ska gå till när en bostad byter ägare. Istället reglerar man detta i de avtal som upprättas mellan säljare och köpare. Dessa klausuler är ofta standardiserade och det är väldigt ovanligt att man frångår dessa.

Om det uppstår en tvist

Vanligast är alltså att säljaren ombesörjer städningen samt att köparen godkänner den. Skulle det däremot uppstå en tvist mellan säljaren och flyttfirman, ja då är det konsumenttjänstlagen som gäller och eventuella mål kan tas upp i tingsrätten.

En flyttstädning i Stockholm kan kosta allt från 1500 kr och uppåt. Det beror helt och hållet på hur stor bostaden är, om den är på flera våningsplan, vart i landet den ligger, antalet badrum den har, osv.

Flyttfirman kommer be dig som kund att fylla i ett formulär, samt att du kommer få besvara frågor, för att bilda sig en uppfattning om hur din bostad ser ut. Efter det har flyttfirman möjlighet att ge dig en offert via e post.

Det här är det fina i kråksången – du som kund får rut avdrag för flyttstädningen vilket gör att det rent ekonomiskt är mycket fördelaktigt att använda sig av den här tjänsten. Städfirman i Stockholm kan ta med rut avdrag på din offert, så att du ser vad ditt pris blir efter avdraget.

Rut avdraget i Sverige är i dagsläget (2022) på 30% och infördes för att göra det enklare för alla att handla hushållsnära tjänster. Dessutom hjälper det till att skapa jobb i de branscher som berörs av avdraget.

Om du bor i Stockholm och är intresserad av att få pris och boka flyttstäd så bokar man enklast online. Du kan kontakta firmor via e post eller telefon och se vad dom erbjuder. På nätet finns det dock bättre möjligheter att se till att bokningen blir korrekt än om man exempelvis bokar över telefon. Det finns flera företag i Stockholm som erbjuder flyttstädning och skulle en firma vara fullbokad finns det garanterat någon annan som har möjlighet. Var inte rädd för att jämföra pris mellan olika företag, så att du kan få den bästa dealen. Och om du har några frågor, skicka e post eller ring.