flyttstadastockholm.se

Flyttstäda Stockholm

Att göra rent tvättmaskinen

Rengöra tvättmaskinen

Svart smuts som fastnat på gummibandet bevisar att tvätten inte har rengjorts ordentligt. Det är därför det inte luktar så fräscht som det borde. Flyttstäda Stockholm har stor erfarenhet av städ- och flytt uppgifter. Det är ofta jobbigt att rengöra tvättmaskinen och ta bort lukten. Trots namnet tvättar inte tvättmaskinen sig själv; Här kommer bästa tipsen för att städa tvättmaskinen.

Rengöra tvättmaskin med ättika 

Vinäger kan effektivt rengöra disk utan behov av diskmaskinstabletter eller en diskmaskin ört. Tillsätt några matskedar vinäger i diskmaskinens trumma och kör ett program på hög värme utan några som helst kläder i maskinen.

Tillsätt två matskedar vatten och en matsked bikarbonat läsk i tvättmedelsfacket medan vinägern rinner i trumman. Detta kommer att hjälpa din maskin att köra på högsta prestanda.

Rengöra tvättmaskin med citronsyra

Genom att köpa citronsyra på ett lokalt apotek kan det vara enkelt att rengöra alla föremål. Tillsätt helt enkelt 100 gram citronsyra i tvättmedelsfacket och kör tvättmaskinen på 90 grader. Denna metod tar bort de flesta lukter, inklusive de från själva tvättmaskinen. När programmet är klart måste du köra en annan ren maskin. Denna gång med medel och uppvärmd till 60 grader. Detta för att ta bort all smuts som lösts upp av syran i citron frukt.

Om din tvättmaskins filter stinker tvätten, se över ditt vattenfiltreringssystem. Regelbunden rengöring av dammsugarens filter gör att det luktar fräscht. Vi tycker att du använder handskar för att förhindra hudirritation. Dessutom byggs skräp upp i vakuumet när människor bär smutsiga kläder.

Rengöra tvättmaskinens gummilist

Med tiden samlas smuts på gummi insidan av en tvättmaskin, vilket skapar ett mörkt utstryk. Dessutom kan regelbunden rengöring med starka rengöringsmedel skada maskinens trim och andra känsliga områden. Använd istället rent vatten och en trasa för att föryngra dessa områden.

Rengöra tvättmaskinens avloppsslang 

Du kan också rengöra tvättmaskinens avloppsslang. Detta användbara tips kommer från bruksanvisningen för apparaten, som berättar hur du tar bort eventuella stopp i slangen. Noggrann rengöring rekommenderas eftersom det hjälper till att undvika onödigt slitage på slangen över tid.

. .