flyttstadastockholm.se

Flyttstäda Stockholm

Om oss på Flyttstäda Stockholm

  • Allservice-företag inom flytt & städ
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

Vi erbjuder dessa tjänster

Att städa varje dag kan vara utmanande. Vi vet detta av egen erfarenhet Flyttstäda Stockholm städar regelbundet Hemmet istället för att låta smuts och damm samlas under hela året. Våra kunder finns i hela Stockholm och vi jobbar ständigt på att förbättra vår service till dem.

Vårt företags uppdrag är att ge våra kunder möjlighet att njuta av både arbete och fritid i lika delar. Våra medarbetare är stolta över att kunna tillhandahålla hemstädning som inte kräver att du städar. Vi erbjuder abonnemang på hemstädning – veckovis, varannan vecka eller månadsvis – samt andra professionella tjänster såsom storstädning. Människor kan också använda våra tjänster som en löneförmån av sin arbetsgivare. Flyttstäda Stockholm städar alltid ditt hus när du anlitar oss. Om flyttstäda Stockholms ordinarie personal är sjuk kan du välja en vikarie eller skjuta upp städningen. Städaren använder rengöringsprodukter som är bekanta för dig och låter dig veta om någon av dem tar slut. 

Vi på Flyttstäda Stockholm sysselsätter många personer som arbetar som ett team för att nå sina ambitiösa städmål. Dessa mål kräver överlägsen kundservice och konsekvent prestation. För att säkerställa att varje gruppmedlem är bäst utbildar vi dem regelbundet genom flera metoder. Nyanställda måste genomgå teoretisk utbildning innan de börjar städa tillsammans med en erfaren arbetare. De testas sedan på deras städkunskaper, som inspekteras av en handledare. Därefter görs både ett teoretiskt och praktiskt städprov, med en besiktad lägenhet.

Anlita oss

Flyttstäda Stockholm garanterar noggranna hem städtjänster så länge du bokar via deras mejl eller telefonnummer. Företagets personal är försäkrade och har tecknade sekretessavtal garanterar din integritet som kund. De kan kontaktas genom att besöka deras hemsida eller ringa 08-38 58 98.

Flyttbloggen

Flyttfirma Malmö

Flyttfirma Malmö

Moving Excellence Väntar: Topptips För Att Hitta Den Bästa Flyttfirman I Malmö!  Att flytta till ett nytt hem eller kontor...

September 19, 2023
Att göra rent tvättmaskinen

Att göra rent tvättmaskinen

Att göra rent tvättmaskinen Rengöra tvättmaskinen Svart smuts som fastnat på gummibandet bevisar att tvätten inte har rengjorts ordentligt. Det...

October 22, 2022
Ta bort fläckar från väggar

Ta bort fläckar från väggar

Ta bort fläckar från väggar Tvätta rent väggar Det är viktigt att rengöra väggarna innan du flyttar. Att göra det...

October 22, 2022
Vad kostar flytthjälp?

Vad kostar flytthjälp?

Vad kostar flytthjälp? Vad kostar det att anlita en flyttfirma? Innan du flyttar måste du bestämma vad som är billigast,...

October 22, 2022

Vanliga frågor

Vi har märkt att det finns många funderingar som dyker upp när det handlar om kaontorsstäd. Därför har vi samlat några vanliga frågor här nedan, som vi dessutom ger svar på.

En flyttstädning ska alltid ses som ett köp av vilken annan tjänst som helst. Det innebär att man ska klaga på flyttstädningen inom skälig tidsrymd. Det finns inte något exakt tidspann för detta.

Men det går exempelvis inte att köparen tar över bostaden, spenderar några dagar där, för att sedan vända sig till dig som säljare och klaga på städningen. När köparen ges tillträde till bostaden, är det köparens ansvar att kontrollera städningen. Säger köparen ingenting, anser man att köparen är till freds.

Tänk även på det här

Om du bokar flyttstädning tidigare än själva tillträdesdagen, kan det vara möjligt att klaga på städningen efter en längre stund, om man kan visa på att bostaden stått orörd mellan datumet för flyttstädningen och tillträdesdagen.

Flyttstädning ska alltid ske i samband med överlåtelsen av en fastighet och det är säljaren som ansvarar för städning, så tillvida man inte kommit överens om något annat i avtalet. När det gäller tidpunkt för tjänsten, ska man försöka förlägga den så nära själva dagen för tillträdet som möjligt.

Det finns inte någon lag som reglerar hur flyttstäd ska gå till när en bostad byter ägare. Istället reglerar man detta i de avtal som upprättas mellan säljare och köpare. Dessa klausuler är ofta standardiserade och det är väldigt ovanligt att man frångår dessa.

Om det uppstår en tvist

Vanligast är alltså att säljaren ombesörjer städningen samt att köparen godkänner den. Skulle det däremot uppstå en tvist mellan säljaren och flyttfirman, ja då är det konsumenttjänstlagen som gäller och eventuella mål kan tas upp i tingsrätten.

En flyttstädning i Stockholm kan kosta allt från 1500 kr och uppåt. Det beror helt och hållet på hur stor bostaden är, om den är på flera våningsplan, vart i landet den ligger, antalet badrum den har, osv.

Flyttfirman kommer be dig som kund att fylla i ett formulär, samt att du kommer få besvara frågor, för att bilda sig en uppfattning om hur din bostad ser ut. Efter det har flyttfirman möjlighet att ge dig en offert via e post.

Det här är det fina i kråksången – du som kund får rut avdrag för flyttstädningen vilket gör att det rent ekonomiskt är mycket fördelaktigt att använda sig av den här tjänsten. Städfirman i Stockholm kan ta med rut avdrag på din offert, så att du ser vad ditt pris blir efter avdraget.

Rut avdraget i Sverige är i dagsläget (2022) på 30% och infördes för att göra det enklare för alla att handla hushållsnära tjänster. Dessutom hjälper det till att skapa jobb i de branscher som berörs av avdraget.

Om du bor i Stockholm och är intresserad av att få pris och boka flyttstäd så bokar man enklast online. Du kan kontakta firmor via e post eller telefon och se vad dom erbjuder. På nätet finns det dock bättre möjligheter att se till att bokningen blir korrekt än om man exempelvis bokar över telefon. Det finns flera företag i Stockholm som erbjuder flyttstädning och skulle en firma vara fullbokad finns det garanterat någon annan som har möjlighet. Var inte rädd för att jämföra pris mellan olika företag, så att du kan få den bästa dealen. Och om du har några frågor, skicka e post eller ring.