flyttstadastockholm.se

Flyttstäda Stockholm

VISNINGSTÄDNING STOCKHOLM - VI LÄGGER FOKUS PÅ DETALJER

 • Vi utför över 1000 visningsstädningar per år
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

Ring vår support

Maila oss

Några snälla ord från våra kunder

5/5
Jag blev jättenöjd med flyttstädningen och med priset! Kan inte mer än tacka teamet på Flyttstäda Stockholm!

Ola S.
Flyttstädning
5/5
Väldigt bra service & kontakt. Även om det skedde en liten anmärkning i besiktningen så kom städpersonalen tillbaka och ordnade detta - helt kostnadsfritt!
Evelina F.
Flyttstädning
5/5
Toppenbra arbete. Personalen städade så himla fint och vi är mer än nöjda med deras insats. Kommer rekommendera er till nära och kära 🙂
Angelica O.
Flytthjälp

Gör dig redo för bostadsvisning med en komplett visningsstädning

Innan du säljer ett hus eller lägenhet är det viktigt att se till att du visnings städningen blir bra gjord. Att ordna allt kan vara tidskrävande, men att säkerställa en rättvis försäljning är det mest avgörande steget. 

Ett bra sätt att locka potentiella köpare är att ge goda råd om hur man tilltalar spekulanter. Ett förslag är att hålla en välbesökt och lyckad visning av fastigheten. Varje tittare bör se en perfekt utformad och arrangerad version av fastigheten som får dem att tänka positivt om den. Det handlar i huvudsak om att övertyga potentiella köpare om att de kan bo i fastigheten. 

En ren lägenhet är lika viktig som en som är vackert inredd. Ett smutsigt utrymme som är inaktuellt kan negativt påverka alla som möter det – även människor som kan städa utrymmet. Även om smuts kan tas bort kan det fortfarande ha en betydande inverkan på första intrycket. Ett positivt första intryck är avgörande. Utan en, kommer många människor inte att överväga att köpa lägenheten och istället gå därifrån. 

Flyttstäda Stockholm anställda städar bostäder noggrant med hjälp av professionell utrustning. Att anlita dem innan du visar ditt hem kan förhindra att besökare av misstag tar in smuts. På visningsdagar ser vi till att bostaden presenteras på bästa möjliga sätt. För att göra detta städar vi noggrant varje hörn av huset och ser till att ingenting lämnas åt slumpen när vi är klara. Flyttstäda Stockholm städtjänster säkerställer att lägenheter är noggrant städade och redo att stylas och uppgraderas.

Vad ingår i visningsstädningen?

För bästa städresultat rekommenderar vi att du lägger undan den hemma när du kommer. visnings städningen påminner i grunden om våra huvudstädningar, men vi är bland annat mer angelägna om:

Bostadsrum:

 • Damning av vågräta ytor 
 • Dammsugning av mattor, golv och golvlister 
 • Avfläckning av luckor, kontakter, lampknappar, foder, lister, dörrar och dörrhandtag 
 • Putsning av speglar 
 • Tömning av papperskorgar (brännbart och komposterbart) 
 • Damning av tavelramar och lampor 
 • Avfläckning och moppning av golv

Badrum och toaletter:

 • Ovan punkter under bostadsrum 
 • Rengörning av badkar och duschutrymme 
 • Avfläckning av badrumsmöbler 
 • Avtorkning av hängare och handdukstork 
 • Rengörning av handfat utsida/insida 
 • Rengörning av toalett utsida/insida

Kök och matplats:

 • Ovan punkter under bostadsrum 
 • Rengörning av kakel/stänkskydd över diskbänk 
 • Rengörning av spisen utvändigt 
 • Rengörning av micro in- och utvändigt
 • Avtorkning av hushållsmaskiner 
 • Avtorkning av kyl/frys utvändigt 
 • Rengörning av sopkärl 
 • Avtorkning av matsalsbord och stolar 
 • Rengörning av diskho, diskbänk och blandare

Tvättstuga och groventré:

 • Rengörning av diskho, diskbänk och blandare 
 • Damning, dammsugning och moppning av fria ytor

Flyttbloggen

Flyttfirma Malmö

Flyttfirma Malmö

Moving Excellence Väntar: Topptips För Att Hitta Den Bästa Flyttfirman I Malmö!  Att flytta till ett nytt hem eller kontor...

September 19, 2023
Att göra rent tvättmaskinen

Att göra rent tvättmaskinen

Att göra rent tvättmaskinen Rengöra tvättmaskinen Svart smuts som fastnat på gummibandet bevisar att tvätten inte har rengjorts ordentligt. Det...

October 22, 2022
Ta bort fläckar från väggar

Ta bort fläckar från väggar

Ta bort fläckar från väggar Tvätta rent väggar Det är viktigt att rengöra väggarna innan du flyttar. Att göra det...

October 22, 2022
Vad kostar flytthjälp?

Vad kostar flytthjälp?

Vad kostar flytthjälp? Vad kostar det att anlita en flyttfirma? Innan du flyttar måste du bestämma vad som är billigast,...

October 22, 2022

Vanliga frågor

Vi har märkt att det finns många funderingar som dyker upp när det handlar om flyttstäd. Därför har vi samlat några vanliga frågor här nedan, som vi dessutom ger svar på.

En flyttstädning ska alltid ses som ett köp av vilken annan tjänst som helst. Det innebär att man ska klaga på flyttstädningen inom skälig tidsrymd. Det finns inte något exakt tidspann för detta.

Men det går exempelvis inte att köparen tar över bostaden, spenderar några dagar där, för att sedan vända sig till dig som säljare och klaga på städningen. När köparen ges tillträde till bostaden, är det köparens ansvar att kontrollera städningen. Säger köparen ingenting, anser man att köparen är till freds.

Tänk även på det här

Om du bokar flyttstädning tidigare än själva tillträdesdagen, kan det vara möjligt att klaga på städningen efter en längre stund, om man kan visa på att bostaden stått orörd mellan datumet för flyttstädningen och tillträdesdagen.

Flyttstädning ska alltid ske i samband med överlåtelsen av en fastighet och det är säljaren som ansvarar för städning, så tillvida man inte kommit överens om något annat i avtalet. När det gäller tidpunkt för tjänsten, ska man försöka förlägga den så nära själva dagen för tillträdet som möjligt.

Det finns inte någon lag som reglerar hur flyttstäd ska gå till när en bostad byter ägare. Istället reglerar man detta i de avtal som upprättas mellan säljare och köpare. Dessa klausuler är ofta standardiserade och det är väldigt ovanligt att man frångår dessa.

Om det uppstår en tvist

Vanligast är alltså att säljaren ombesörjer städningen samt att köparen godkänner den. Skulle det däremot uppstå en tvist mellan säljaren och flyttfirman, ja då är det konsumenttjänstlagen som gäller och eventuella mål kan tas upp i tingsrätten.

En flyttstädning i Stockholm kan kosta allt från 1500 kr och uppåt. Det beror helt och hållet på hur stor bostaden är, om den är på flera våningsplan, vart i landet den ligger, antalet badrum den har, osv.

Flyttfirman kommer be dig som kund att fylla i ett formulär, samt att du kommer få besvara frågor, för att bilda sig en uppfattning om hur din bostad ser ut. Efter det har flyttfirman möjlighet att ge dig en offert via e post.

Det här är det fina i kråksången – du som kund får rut avdrag för flyttstädningen vilket gör att det rent ekonomiskt är mycket fördelaktigt att använda sig av den här tjänsten. Städfirman i Stockholm kan ta med rut avdrag på din offert, så att du ser vad ditt pris blir efter avdraget.

Rut avdraget i Sverige är i dagsläget (2022) på 30% och infördes för att göra det enklare för alla att handla hushållsnära tjänster. Dessutom hjälper det till att skapa jobb i de branscher som berörs av avdraget.

Om du bor i Stockholm och är intresserad av att få pris och boka flyttstäd så bokar man enklast online. Du kan kontakta firmor via e post eller telefon och se vad dom erbjuder. På nätet finns det dock bättre möjligheter att se till att bokningen blir korrekt än om man exempelvis bokar över telefon. Det finns flera företag i Stockholm som erbjuder flyttstädning och skulle en firma vara fullbokad finns det garanterat någon annan som har möjlighet. Var inte rädd för att jämföra pris mellan olika företag, så att du kan få den bästa dealen. Och om du har några frågor, skicka e post eller ring.